Είστε εδώΤεχνικές Παλαίωσης

Τα χαλιά γίνονται πιο όμορφα και η τιμή τους ανεβαίνει με το χρόνο, τη χρήση και τη σωστή φροντίδα. Τα χρώματα γίνονται πιο απαλά, το πέλος πιο λαμπερό. Η φθορά του χρόνου προσθέτει χαρακτήρα και αξία. Οι πελάτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν σε ένα παλαιό χαλί αλλά το γούστο τους δεν ταιριάζει με την αισθητική ενός καινούριου χαλιού είναι πολλοί. Έτσι εδώ και τουλάχιστον 100 χρόνια οι έμποροι χαλιών επινοούν τρόπους για να κάνουν τα καινούρια χαλιά να φαίνονται σαν παλιά.

Οι τρόποι παλαίωσης είναι πολλοί: από τελείως ακίνδυνοι έως και καταστροφικοί για το χαλί. Eχουμε αναπτύξει τεχνικές που χαρίζουν στα καινούρια χαλιά την πατίνα του χρόνο, αποφεύγοντας επεξεργασίες που μπορεί να βλάψουν το χαλί και να περιορίσουν τη ζωή του.

• Sunbath colour aging (μακρόχρονη έκθεση στον ήλιο).

• Ειδικές χημικές επεξεργασίες για τοπική ή ολική παλαίωση.

• Ασημόχρωμη απόχρωση (silver wash) ή χρυσή απόχρωση (gold wash). 

 


Ταπητοκαθαριστήρια

Παραλαβή - Παράδοση

Με ένα τηλεφώνημα προγραμματίζουμε το ραντεβού για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παραλάβουμε τα χαλιά σας.

Φύλαξη χαλιών

Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε προστατευμένο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο και ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.

Επί τόπου καθαρισμός

Ο bio-καθαρισμός και η αδιαβροχοποίηση γίνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας, με σύγχρονες μεθόδους. Ο χρόνος στεγνώματος είναι πολύ σύντομος (έως μερικές ώρες) οπότε και το στρώμα σας ή το σαλόνι σας είναι πεντακάθαρο και έτοιμο προς κάθε χρήση.