Είστε εδώΕπαναφορά χρωμάτων

Σε πολλά χαλιά λόγω κακού πλυσίματος οι χρωστικές απλώνουν και αλλοιώνουν αντιαισθητικά τα χρώματα. Μετά από μακροχρόνια έρευνα στα αποτελέσματα ελεγχόμενων επιδράσεων που έχουν ορισμένα χημικά αντιδραστήρια με τις χρωστικές που χρησιμοποιούν οι ταπητουργοί έχουμε αναπτύξει μια μέθοδο που διαλύει τα υπολείματα των χρωστικών και απομακρύνει τα ανεπιθύμητα πλεονάζοντα χρώματα.Το «χημικό πλύσιμο» εφαρμόζεται είτε σε όλο το χαλί είτε τοπικά.

 Αποτελεσματικότητα ακόμα και σε χαλιά που δείχνουν κατεστραμμένα.

• Παραλλαγή της μεθόδου εφαρμόζεται σε καινούρια χαλιά, ενισχύοντας τη λαμπρότητα και παρατείνοντας τη ζωή των χρωμάτων.

• Σταθεροποιεί τις χρωστικές και προστατεύει από το ξεθώριασμα.

• Τονίζει το Αμπράζ (εφέ που εμφανίζεται στα χειροποίητα χαλιά λόγω διαφορών στις αποχρώσεις των νημάτων προκαλώντας διαφοροποιήσεις που προσθέτουν στη μοναδικότητα του χαλιού. Συνήθως εμφανίζεται σε οριζόντιες λωρίδες στην κατεύθυνση της ύφανσης.)


Ταπητοκαθαριστήρια

Παραλαβή - Παράδοση

Με ένα τηλεφώνημα προγραμματίζουμε το ραντεβού για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παραλάβουμε τα χαλιά σας.

Φύλαξη χαλιών

Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε προστατευμένο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο και ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.

Επί τόπου καθαρισμός

Ο bio-καθαρισμός και η αδιαβροχοποίηση γίνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας, με σύγχρονες μεθόδους. Ο χρόνος στεγνώματος είναι πολύ σύντομος (έως μερικές ώρες) οπότε και το στρώμα σας ή το σαλόνι σας είναι πεντακάθαρο και έτοιμο προς κάθε χρήση.