Είστε εδώΚαθαρισμός σαλονιών

 Οι  Επιτόπιες  επαγγελματικές  Bio –εφαρμογές καθαρισμού σε σαλόνια , γίνεται στους χώρους σας , με σύγχρονες μεθόδους.

 

Bio-Καθαρισμός Σαλονιών

Τα σαλόνια και γενικώς τα ταπετσαρισμένα υφάσματα επίπλωσης χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα συντήρησης με Bio-εφαρμογές καθαρισμού, απορρύπανση,       αναζωογόνηση και εξυγίανση, για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σκόνης, αλλα και να μειωθούν τα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία βακτηριδίων,   παθογόνων μικροοργανισμών,  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

 

 Πλύσιμο Σαλονιών

Μετά τις Bio-εφαρμογές καθαρισμού σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης μεθόδου πλυσίματος,  χωρίς κιτρινίλες, τρεξίματα, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές.

 Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές σε ταπετσαρίες σαλονιών, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ, δερματίνες, κτλ.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»


Ταπητοκαθαριστήρια

Παραλαβή - Παράδοση

Με ένα τηλεφώνημα προγραμματίζουμε το ραντεβού για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παραλάβουμε τα χαλιά σας.

Φύλαξη χαλιών

Η φύλαξη των χαλιών σας γίνεται σε προστατευμένο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο και ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.

Επί τόπου καθαρισμός

Ο bio-καθαρισμός και η αδιαβροχοποίηση γίνεται εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σας, με σύγχρονες μεθόδους. Ο χρόνος στεγνώματος είναι πολύ σύντομος (έως μερικές ώρες) οπότε και το στρώμα σας ή το σαλόνι σας είναι πεντακάθαρο και έτοιμο προς κάθε χρήση.